Digital Artwork
hologram


Met veel plezier maak ik digital artwork voor mijzelf en anderen. Ik laat mij o.a. inspireren door de aardse en spirituele omstandigheden van mensen en door meditatieve reizen en lichtwerk. De natuur, de geometrie, het universum en de taal zijn tevens voor mij welkome inspiratiebronnen. Dit alles leidt tot unieke creaties met een eigen karakter en geometrie. Dit wordt ook wel De Taal van het Licht genoemd. Deze taal weerspiegelt boodschappen en wijsheid in vormen, kleuren en symbolen op een diep spiritueel niveau.

Elke creatie heeft daarom een unieke betekenis en werking en kan herkenning, healing en bewustzijnsgroei betekenen. hologram the awakeningBij het zien/lezen van de creatie kunnen de diepere energetische lagen rondom en in de mens worden aangeraakt. Ervaar daarom deze creaties en geniet van hetgeen zij u brengen.

Hieronder een aantal voorbeelden van door mij gemaakte creaties. 
Klik op een afbeelding voor een vergroting.
 
 
Op het ontwerp en alle andere getoonde creaties in de vorm van teksten en afbeeldingen rust auteursrecht/copyright. Het is niet toegestaan deze teksten en afbeeldingen te kopiëren en/of te downloaden voor bijvoorbeeld commerciële of internetdoeleinden zonder schriftelijke toestemming van de maker/auteur. 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2023 | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring